Bijbaantje

Op zaterdagochtend, maar ook tijdens normale werkdagen met name in de schoolvakanties, bieden wij scholieren de mogelijkheid in onze kwekerij te werken. 

De minimale leeftijd is 14 jaar. De werkzaamheden bestaan uit het knippen van ranken, het steken van stekken, ophangen van planten en het vastmaken van hengsels aan de potten. 

Wij raden aan om kleding te dragen, die niet te warm is en vies mag worden. Neem geen waardevolle spullen mee. Wij zijn niet aansprakelijk voor schade aan kleding of andere spullen. Gebruik van een mobiele telefoon is tijdens het werk niet toegestaan. Voor bepaalde typen werkzaamheden zijn waterdichte schorten beschikbaar. 

Werktijden op zaterdag zijn van 8 tot 12 uur. Er wordt verwacht dat na 12 uur gezamenlijk wordt opgeruimd. Om 10 uur wordt er een kwartier gepauzeerd in ons bedrijfscafé. Op door de weekse dagen werken wij van 8 tot 12.30 en van 13 tot 17 uur. Je kunt dan kiezen voor een halve of een hele dag.

Wij nemen alleen scholieren aan die voor een langere periode willen komen, dus niet enkel voor een vakantieperiode. Wij verwachten dat je minimaal 1x in de twee weken op zaterdag aanwezig bent. Je kunt altijd zelf bepalen wanneer je komt en dient dit kenbaar te maken bij de bedrijfsleider. Dit kan ook telefonisch worden doorgegeven. Het is niet mogelijk om onaangekondigd te komen werken.  

 

Aanmelden

Voor het inschrijven kun je persoonlijk langskomen op vrijdag of in overleg. Wij hebben een kopie nodig van je paspoort of identiteitskaart. Het salaris wordt 1x per maand overgemaakt per bank. Je uren worden geregistreerd middels een barcode systeem, waarbij wij ook de productiviteit meten.

Je kunt hier een formulier downloaden dat je dient in te vullen voor je aanmelding.